Wykorzystujemy pliki cookies.
     
AKCEPTUJĘ
510 979 083 | 510 990 406
Bondyrz 9A, 22-442 Adamów

Spiżarnia Rybaka

ZUPA PROWANSALSKA

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h

PIEROGI Z PSTRĄGIEM I KASZĄ PĘCZAK

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h

PIEROGI Z PSTRĄGIEM I SZPINAKIEM

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h

PULPETY RYBNE W SOSIE ŚMIETANOWO - KOPERKOWYM

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h

PIECZONE DZWONKI Z PSTRĄGA W ZALEWIE OCTOWEJ

Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h. Termin przydatności do spożycia: 120 dni od daty produkcji.

PSTRĄG WĘDZONY W DZWONKACH

PSTRĄG ODFILETOWANY FASZEROWANY SZPINAKIEM I SEREM TYPU FETA

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Masa netto: 390 g.

Sposób przygotowania: wyjąć z opakowania, piec w temperaturze 190 °C przez 25 - 30 min.

PSTRĄG ODFILETOWANY FASZEROWANY CHRZANEM I JABŁKIEM

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Masa netto: 390 g.

Sposób przygotowania: wyjąć z opakowania, piec w temperaturze 190 °C przez 25 - 30 min.

FILET Z PSTRĄGA (solony)

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Termin przydatności do spożycia: 5 dni od daty produkcji.

GOŁĄBKI RYBNE Z PSTRĄGA

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h. Termin przydatności do spożycia: 5 dni od daty produkcji.

KOTLETY Z PSTRĄGA Z WARZYWAMI

Przechowywać w temperaturze: od +1 °C do +5 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24h. Termin przydatności do spożycia: 5 dni od daty produkcji

Lokalizacja

Tu jesteśmy